top of page
Yazarın fotoğrafıCeren Özgül

Çocuklar İçin Yabancı Dil Kursu

İnsan beyninin karmaşık yapısı hala tam olarak çözülmemiş bir gizem. Ama son yıllarda yapılan araştırmalar bize dil öğreniminin nasıl gerçekleştiğini tüm detayları ile sunuyor. İnsan beyninde sadece dil öğrenimi için ayrılmış özel bir bölüm bulunmakta ve bu bölüm anne karnından itibaren özellikle 7 yaşa kadar en aktif dönemini yaşar. Bu dönemde bire bir dil eğitimi alan çocuklar, yeni bir dili anadilleri gibi öğrenme yeteneğine sahip olurlar.

Okul öncesi dönemde çocuğa yeni bir anadil katılması bire bir özel dersler ile çok daha hızlı gerçekleşir. Bizler SDM dil okulu olarak minik öğrencilerimize dil kursumuzda bire bir ve pedagojik bir eğitim süreci planlıyoruz. Çocuğa oyunlar ile şarkılar ile sistematik ve verimli yöntemlerle yabancı dil kazandırıyoruz. Çocuklarda ikinci bir anadil sadece İngilizce kursu olarak düşünülmemelidir.



Çocuklar okul öncesi dönemde tüm sesleri aynı bir kayıt cihazı gibi kaydeder ve kopyalarlar. Bu sebeple iki anadili olan çocuk rahatlıkla İspanyolca kursu, Almanca kursu, Rusça kursu gibi seçenekler ile bir dili daha tek ana dilli çocuğa oranla çok daha hızlı kavrar.

SDM Dil Okulu olarak, çocukların dil öğrenme süreçlerinin en verimli şekilde geçmesi adına aktif öğrenme tekniklerini kullanıyoruz. Kapsül sınıflarımız sayesinde çocuklar, dışarıdan gelen dikkat dağıtıcı uyaranlardan uzak bir ortamda ders alırlar. Bu sınıflar, çocuğun tamamen derse odaklanmasını sağlar ve öğrenme sürecini optimize eder.

Çocuğun en önemli görevi oyundur. SDM Dil okulunda çocukların dil kursu süreçleri buna göre düzenlenir.


Aklınızda daha fazla soru olduğunu biliyoruz  Birebir eğitim sistemiyle, her şeyin size özel hazırlanacağı yabancı dil kurslarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizlerle iletişime geçin, sorularınızı yanıtlayalım!

https://sdm.com.tr/almanca-kursu/ adresinden detaylı bilgi alabilir,

https://sdm.com.tr/almanca-seviye-tespit-sinavi/  adresinden Almanca seviyenizi hızlıca öğrenebilirsiniz!

SDM Dil Okulu sosyal medya hesaplarından bizi takip edin!

Instagram – @sdmdilokulu

Youtube – @sdmdilokulu


4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page